« Archives in April, 2010

Raised Fist

Någon som vet hur man tar sig billigast till Australien? Hur som helst är det dags att börja spara slantarna. Skall man få med sig hela familjen till Australien i November går det nog på 50-60 tuss. 9:e November spelar Metallica i Sydney. Det skulle vara en upplevelse det. Kanske får sälja några skivor i samlingen för att finansiera det hela.

Igår hade Cecilia besök av några mammor ur mammagruppen. Dom gjorde Tacos och drack vin i källaren. Dom verkar ha haft trevligt eftersom jag gick och la mig innan dom hade kacklat klart.

22-29maj är det min tur att erövra källaren. Då blir det PS3-Mania. Cecilia och Alma försvinner till Turkiet en vecka och huset blir mitt och Lokes. Se om Sab But True kommer och spelar i källaren \m/

Har otroligt dåligt samvete. Har inte sprungit på över EN VECKA!!! Nike+ portalen skickar jobbiga mail om att jag har långt kvar till mina satta mål. Det som håller mig hemma är den goda ölen nere i kylen som står i källaren. Kanske måste dricka upp all öl så jag inte har något som håller mig inomhus. Vi får väl hoppas på att jag istället tar mig i kragen ikväll och drar iväg.

Undrar om man skall köpa FIFA10 South Africa Edition för 300spänn?

Veckans iTunes-spellista “Raised Fist”.

/metal up yer ass

Blixten

Skall nog klura ut en idé som skall kunna dra in royalties i flera år. Filmen är säkert 5-6år gammal men har fortfarande en hel sektion med leksaker på BR. Den där Blixten är säkert tätt som en rejserbilpackning.

POWER7

Veckan går fort, redan onsdag och sitter på en intressant processor annonsering på Rival, Mariatorget. Hann tyvärr inte ut i löpspåret igår utan plocka upp alla mina nya Erik Bagger öl-, vin- och grogglas i mitt barskåp. Blanda till en grogg till mig och Cecilia som vi njöt av framför lördagens inspelade avsnitt av Millenium.

Nu har jag fått lunch och nu börjar teknikpassen på Rival. Skulle Fat Comic Book Store Guy från The Simpsons suttit här skulle han njutigt av alla häftiga termer som PowerHA, FlashCopy och gigabyte. Själv känner jag mig som Homer Simpsons som The Internet King och försöker leverera high-speed internet connection utan att förstå någonting.

Ikväll blir det trevlig kundmiddag på Bishops Arms. Blir nog en öl eller två. Det ser vi fram emot.

Dags att börja inventera Metallica samlingen då det både tillkommit och försvunnit objekt. Kanske skall utbilda mig i någon slags databas hantering, fast det kanske är overkill då det finns excel.

Någon som kan vara barnvakt på lördag?

/metal up yer ass.

P.S. Ser fram emot OS4 till iPhone.

Chokladpudding

Jaha, så tog innebandysäsongen 2009/2010 slut. Inte riktigt det slutet jag hade hoppats på men vi fick en ny svensk mästare vilket är skönt. Warberg eller AIK var inte nära denna säsong. Storvreta gjorde det bra mot Täby i lördags. Höll sina positioner och täckte skott på ett Täby som inte riktigt kom upp i den standarden man brukar.

Evenemanget i Globen var riktigt bra i år. En ren och snygg inramning för innebandyn. Förstår att biljetterna på C-sektionerna inte kan säljas på blocket när man till och med har svårt att se från sektion A. Någon stackare som köpte 2st biljetter på sektion C för 810:- på Tradera.

Har gått från katastrof till jogg-tempo nu på min 3.7km slinga i Sollentuna. Nike+ får mig riktigt motiverad att ta mig ut i spåret. Sänkte min tid från i fredags med över 1min när jag “sprang” igår söndag. Hoppas kunna ta mig ut idag när barnen sover. Hoppas att man får lira lite plast imorgon tisdag, annars blir det en vilodag imorgon för att sen bege sig ut igen på onsdag.

Synda igår med chokladpudding, var gott i 4 minuter, sen kom det dåliga samvetet.

Erik tuffar på ute i Europa med Metallica, grattis till alla bussresorna Erik nu när flygplanen inte går. Men tydligen håller ni ju Metallica sällskap on the road.

Se om familjen tar sig in till kontoret idag på en eftermiddags fika.

/metal up yer ass

PS. Se om jag skall uppdatera www.metmike.com, länge sedan sist. Kanske en ny design?

Mike+

Var och kollade Caperiotäbys sista hemmamatch i Tibblehallen igår. Vilken match!! Vilken stämning!! Underbar innebandymatch! Täby vann med 7-4, efter 4 mål av matchens gigant, Danne Bron-Sundbom.

Nu har F5 hysterin startat på blocket. Måste få tag på två biljetter till lördagens final. Några bira innan finalen med Wirsa blir ju ingen tradition om vi inte går på finalen 2 år i rad. Tips till oss själva är kanske är att …. (paus för F5-ing på blocket)… köpa finalbiljetter den dagen dom släpps, istället för att betala överpris veckan innan finalen.

Förra veckan kom den lilla sensorn för 200:- + 85:- i frakt från Nike Store. Nu är jag ute på vägarna och springer. dock bara blivit två gånger, men det är riktigt skoj att springa med den lilla produkten Nike+. Med nya löpskor med “hål” för sensorn och iPhonen på armen mäter Nike+ min löpsträcka etc. Uppdaterar datat mot min Nike+ portal och ger mig feedback mot de mål jag satt upp. Målet är att springa 44km på 4 veckor, samt att springa 3gånger/veckan.

Metallica spelar ikväll och imorgon kväll i Oslo. Nästan skamligt att jag inte är där.

Nu skall jag äta lunch.

/metal up yer ass

För tidig 3års trots

Vilken förmiddag. Unnar ingen detta.

När sonen får för sig att vakna 05.59

Passar på att skriva ut dagens innebandybiljetter. Kul att syrran och hennes man skall följa med.

Säsongen är över #2

Jag hade rätt. SAIK-FBK gick till 7 matcher, även LHC-Frölunda gick till 7 matcher som jag förutspådde. Tungt att åka ut i en sjunde match. Såg FBK’s två sista matcher där jag tycker vi var det bättre laget. Tyvärr har man denna säsong ingen spelare som producerar mål och poäng för att kunna tävla om guldet. Färjestad har helt klart ett lag för en semifinalplats, men hade inte marginalerna med sig. Nu lägger vi det där bakom oss och koncentrerar oss på innebandyslutspelet.

Varför har man nästan en vecka mellan varje match? Täby fick vila nästan 2 veckor innan man tog emot AIK i den första matchen. Det syndes att Täby inte spelat match på flera dar, missade skott, dålig tajming och missar i defensiv spelet. Förlust m. 9-4.

Nu tar man nya tag på långfredagen i Solnahallen, matchstart 16:00. Hoppas kunna slita mig från äggmålning och familj och släpa mig iväg för min första innebandymatch under 2010.

Nästa vecka blir det Ålandskryssning med familjen. Övernattning i Mariehamn och äventyrsbad för den våghalsige. Hoppas kunna uppdatera whiskeyskåpet hemma med någon trevlig flaska från Viking Lines tax-freeshop. Jag och Loke skrev igår ut en bild på båten Amorella som skall ta oss över havet. Tror han har greppat att vi skall åka en stor båt.

/metal up yer ass