« Archives in July, 2010

Out-of-office

Jaha, då var det redan torsdag! Vilket sommarväder vi har, helt underbart. Ligger på stranden och solar mig lite. Alma sover i vagnen medan Loke och Cecilia blåser upp en badleksak.

Har vart svårt att hitta tid till att löpa. Var ute på en 5a igår efter att förkylningen börjat släppa. Gick väl si så där, men under 6min/km bör anses som godkänt.

Imorgon fredag bär det upp till Gävle och Furuvik. Blir två nätter hos Erik, med Furuvik på lördagen som huvudmålet på resan. Kommer bli trångt, men det löser sig nog. Är ju inte massa fulla rockers denna gång utan en vanlig 2+2 familj från Sollentuna som kommer på besök. Loke kommer nog tycka det är alldeles super kul att träffa Erik och gå på Furuvik, pappa också.

Nu skall jag lägga in ett out-of-office meddelande på mobilsvaret.

/metal up yer ass

Mil-måndag cancelled

Förkylning och gnälliga barn orsakade inställd mil-måndag.

Mil-måndag standing by

Idag är det mil-måndag. Vet inte om jag måste ställa in idag. Har vart förkyld nu i tre dagar och enligt rapporter från Erik i Gävle är det inte speciellt lyckat att gå ut och springa med en förkylning.

Har sprungit bra i veckan. Körde 2 pass på 5km och sänkte mig med några sekunder samt att jag sänkte mig på kilometertiden.

/metal up yer ass

Lill-Skansen

Igår small det igen. Det var mil-måndag. Vi kommer till det sen.

Igår var det en lång utflyktsdag med familjen. Vi tog buss, tunnelbana och till sist Djurgårdsfärjan till Skansen. På Skansen var det dags för Loke att bli en stor kille som han själv sa. Det var dags att ge napparna till katterna på Lill-Skansen. I all hast följde även Lokes vällingflaskor med till katterna. Han var jätte duktig, öppnade sin ryggsäck och gav katterna alla nappar.

Vi hann även med att åka sightseeing-tåg, radiobilar, spårbilar och äta glass. Det var helt enkelt en superdag med familjen. När sedan Loke somna utan napp för första gången var det dags att samla kraft och motivera sig för mil-måndag.

Startade 20.45 och var klar 21.45. 1h tog det innan man var i mål. Sänkte mig med en minut mot förra gången. Nästa mil-måndag blir det nog att springa asfalt då terräng-spåret är ruggigt jobbigt.

Idag är det inte så kul väder, vi kanske skall ta och bege oss till Barkarby outlet för jag behöver köpa lite sommarkläder.

\m/
Metal up yer ass.