Garage INC

Veckans skiva blir Metallicas Garage INC. Det är ett dubbelalbum med covers. När skivan släpptes 1998 innehöll skivan 11st nyinspelade covers på skiva 1. På skiva 2 återfanns tidigare inspelade covers från $5.98 Garage Days Re-revisited E.P. och övriga släppta B-sidor från Metallica singlar.

Det som fick mig att bestämma mig för att Garage INC skulle bli veckans skiva, var när jag gick från pendeltåget på T-centralen till tunnelbanan. I hörlurarna spelades Blue Oyster Cult covern “Astronomy”. En riktigt mäktig cover som Metallica gör av den låten, en klassisk maffig hård Metallica låt!!


Med “Astronomy” i lurarna var jag på väg till Hovet för att bevittna mitt Färjestad enkelt ta 3 poäng från ett junioraktigt spelande AIK. Var där med farsan för första gången på många många år. Var länge sedan jag var och kollade på hockey i Stockholm. Det jag kommer ihåg är att jag vart med Leif i Timrå och kollat 2 matcher under de senaste åren. Var trevligt att kolla på hockey med farsan. Vi tog en burgare och en bira i Globens shoppingcenter innan matchen.

Annars har de vart full rulle på jobbet denna vecka som bara flugit iväg.

Jag och Loke var igår och badade i simhallen med Rasmus och Stoffe. Grabbarna busade på som vanligt och det hela avslutades med bastu och sedan dricka och godbit från cafeterian. När Loke druckit upp sin Päron-MER kastade han den ner för läktaren mot de tjejerna som tränade volleyboll. Dags att dra i handbromsen så vi inte får en läktarhuligan om 15 år

Se vad som händer i helgen. Skulle vara kul och åka lite skridskor med Loke.

/metal up yer ass.

Comments (0)

› No comments yet.

Leave a Reply

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pingbacks (0)

› No pingbacks yet.