« Archives in February, 2011

Fuck It

Sonisphere Sverige…. just fuck it

Garage INC

Veckans skiva blir Metallicas Garage INC. Det är ett dubbelalbum med covers. När skivan släpptes 1998 innehöll skivan 11st nyinspelade covers på skiva 1. På skiva 2 återfanns tidigare inspelade covers från $5.98 Garage Days Re-revisited E.P. och övriga släppta B-sidor från Metallica singlar.

Det som fick mig att bestämma mig för att Garage INC skulle bli veckans skiva, var när jag gick från pendeltåget på T-centralen till tunnelbanan. I hörlurarna spelades Blue Oyster Cult covern “Astronomy”. En riktigt mäktig cover som Metallica gör av den låten, en klassisk maffig hård Metallica låt!!


Med “Astronomy” i lurarna var jag på väg till Hovet för att bevittna mitt Färjestad enkelt ta 3 poäng från ett junioraktigt spelande AIK. Var där med farsan för första gången på många många år. Var länge sedan jag var och kollade på hockey i Stockholm. Det jag kommer ihåg är att jag vart med Leif i Timrå och kollat 2 matcher under de senaste åren. Var trevligt att kolla på hockey med farsan. Vi tog en burgare och en bira i Globens shoppingcenter innan matchen.

Annars har de vart full rulle på jobbet denna vecka som bara flugit iväg.

Jag och Loke var igår och badade i simhallen med Rasmus och Stoffe. Grabbarna busade på som vanligt och det hela avslutades med bastu och sedan dricka och godbit från cafeterian. När Loke druckit upp sin Päron-MER kastade han den ner för läktaren mot de tjejerna som tränade volleyboll. Dags att dra i handbromsen så vi inte får en läktarhuligan om 15 år

Se vad som händer i helgen. Skulle vara kul och åka lite skridskor med Loke.

/metal up yer ass.