« Archives in September, 2010

Här skall man skriva en titel…

Nu är det nästan höst. Ja, nästan höst. Det är ju fortfarande varmt ute. Galet svårt att klä sig rätt när det är 18-20grader ute. Jag och Alma var ute och gick med Stoffe och Elmer. Kidsen sov nästan hela sträckan som blev nästan 7km. Då var det skitvarmt och svetten lacka. Nu får det bli höst, vill inte springa omkring med hoppet om att det skall komma en sista sommarvecka. Vill ju använda min MCS mössa på heltid nu utan att behöva svettas ihjäl. Fast det kanske det kan vara värt.

NHL11 närmar sig med stormsteg. Skall bli kul att piska upp Herr ErCaZ_met Online på NHL11. Borde inte vara så svårt, brukar ju ta en vecka eller två innan han börjar köra med sina feg-mål.

På söndag drar säsongen igång. Bortamatch mot Mälarö IBK i Tappströmsskolan. Ikväll är det sista träningen inför matchen. Vi kommer troligen komma till Ekerö med en stark trupp. Det har vart väldigt bra fart på träningarna. Vi i första linnan har verkligen hittat flytet i spelet, bra fart och några trevlig kombinationer finns i rockarmen. Jag tippar att vi vinner med 4 till 5 bollars marginal.

Nu börjar hostan lägga sig och imorgon tisdag finns det egentligen inga bortförklaringar att inte bege sig ut i löparspåret igen. Nike har släppt en nya applikation till iPhone. Nike+ GPS. Nu behöver jag inte sensorn i skon för min löpning, utan nu håller GPS;n reda på mig vart jag befinner mig någonstans. Testade appen igår när jag och Stoffe var ute och gick. Den fungerade klockrent.

/metal up yer ass

Coverband SBT \m/

Helgen har bestått av en konstant hosta. Hur irriterande som helst, har hostat så mycket att jag fått ont i skallen. Löpningen har naturligtvis blivit lidande. Drog senast en runda i tisdags och då blev det “bara” 5km på en knappt godkänd tid.

I slutet av förra veckan var det den årliga IBM Partner Summit eventet. Precis som förra året var det belagt ute på Yasiragi och Hasseludden. Blev en del sessioner som fick genomlidas, men sen blev det 12-årig Bowmore på Gunnars rum 133. Det blev en trevlig samling av kollegor som startade upp kvällen.

Kvällens underhållning var inget att hänga i gran, så det det fick jag kompensera på fredagskvällen.

På fredagen efter fotbollen när barnen somnat tog jag bilen ut till Märsta. Slank in på Pub Garage på Järnvägsgatan. Där var det dags för ett lite ringrostigt SAD BUT TRUE att bränna av 15-talet Metallica låtar till publikens förtjusning. Det var inte riktigt samma drag som det brukar vara när Metallica Club Scandinavia har fest, eller är närvarande, men det var ett helt klart godkänt gig. Som vanligt var det lika kul att träffa Kent, Ola och Christer i bandet. Jon kunde inte vara med och slå på trummorna, men man hade en ypperlig stand-in i Kalle som trumma på ut av bara f-n. Dyers Eve satt som ett smäck.

Passade på att filma hela giget. Tyvärr hade kameran lite problem att plocka upp ljudet, så vi får se hur de 55minutrarna sätter sig på min lilla DVD-produktion.

Ett smakprov, Blackened….

Ikväll skall jag nog kunna komma iväg på träningen. Trist man bara har en träning i veckan, så man vill ju ogärna missa passet i Råstahallen, så hostan skall jag försöka lämna hemma.

Snart kommer NHL 11. Wohooo

/metal up yer ass