Veckans skiva?

Veckan skivan? Det var en idé jag fick i bilen igår för bloggen. Tänkte lista vilken skiva som är veckans favorit och snurrar flitigast i iPod:n i bilen.

Denna vecka vill jag lyfta fram Katatonia’s skiva Discouraged Ones. Gillar låten Relention skarpt. Har lyssnat mycket på Katatonia’s övriga skivor, “The night is the new day”, “Viva emptiness” och “The great cold distance”. Men nu har även “Discourage Ones” spelats flitigt i bilen.

Lyssna på låten här

Nu är det bara 3h kvar…..

Idag kl. 18 annonseras USA gigen med The Big 4. Metallica, Slayer, Anthrax och Megadeth.

Vi får väl hoppas på att Sonisphere Sverige annonserar sin line-up i sommar. Har höga förhoppningar om att Metallica kommer komma, är nästan 99% säker på det enligt det man hört viskats. Även In Flames har ju signat upp sig för Sonisphere i UK, så att dom står på scen under Sonisphere i Sverige är ju absolut ingen omöjlighet. Skulle faktiskt vara helt toppen. Hellre Metallica med In Flames, än Metallica +Big3.

Igår var det träning med nya skorna. Var lite ovant under den första halvtimmen men sedan lossna det något. Vi vann träningen med 5-1 efter lysande spel av Jocke i målet. Han höll nollan i över 60min och när IK Stym gjorde sitt mål gick redan träningen på övertid.

Vi kan även ha en värvning på gång från de högre divisionerna. Sportchef Gustaf Haag har alltid haft dörren öppen för en viss finsk landslagsspelare som gör bra ifrån sig i de högre divisionerna. Mer kan jag inte säga…

Nu är det matchuppehåll och nästa match är mot Economus i Hässelbyhallen den 13:e Februari.

/metal up yer ass

Comments (0)

› No comments yet.

Leave a Reply

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pingbacks (0)

› No pingbacks yet.