All-star

Jänkarna fick en spelning med Big4. 23:e April i Indio, Kalifornien på The Empire Polo Club. Kommer nog bli en häftig spelning för dom som får möjligheten att se konserten.

Väntar fortfarande på annonseringen för Sonisphere i Sverige. Metallica och In Flames på Barkarby flygfält skulle inte sitta fel. Med eller utan Big4-konceptet det kvittar. Bättre med metmike’s Big2, Metallica och In Flames.

I helgen är det spelledigt. Ingen match i serien förrän den 13:e februari, då hemma mot Economus.

Ikväll fredag blir det nog lite handboll i samma veva som jag skall försöka laga middag. Sverige-Frankrike i VM-semifinal. Har iof inte kollat några matcher men lite kan man nog se idag. Efter det vankas det Let’s dance på TV4 vilket betyder att jag förpassas ner i källaren till mitt PS3. Kommer troligen försöka se den sista delen av 4 av Winter Classic innan jag spelar lite NHL11 online mot Patrick i Kumla.

Någon som gilla konceptet “Veckans skiva”?

Lördag blir det att städa huset. Det vankas middagsgäster på kvällen. Kan nog bli trevligt. Är en mamma-gruppskompis till Cecilia med familj som kommer på besök. Stämningen lättas nog upp efter några bira.

På söndag skall vi hälsa på min kusin Cissi som har namngivelsedag för hennes dotter Lovisa.

NHL All-star är det i helgen också

/metal up yer ass

Comments (0)

› No comments yet.

Leave a Reply

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pingbacks (0)

› No pingbacks yet.