« Archives in November, 2010

An ordinary day at zi office eller Hemkola für alles

Igår kändes det som en riktig serielunksmatch om man spelar 50 matcher på en säsong. Tyvärr spelar vi inte 50 matcher utan bara 18 så det var lite tråkigt att det var lite lunkigt igår. Hur som helst gick vi segrande ur matchen mot Ängby. Det var inget snack utan vi kontrollerade spelet i 60minuter och vann med klara 5-2. Ängbys målvakt var stabil och räddad en del klara avsluta från bland annat min klubba.

Hade själv ingen lyckad match, var allmänt seg. Har vart väldigt trött de senaste dagarna. Vart hemkola i benen. Fick ändå sprätta in 2 baljor, men fick även sitta 4min på utvisningsbänken. Den sista var onödig då vi skulle få avsluta matchens sista 1,5 min i powerplay, men hade inte is i magen utan var tvungen att tackla en av deras spelare. Min första balja var delikatess nr.1. Kvitterade till 1-1 med 45sekunder kvar av första perioden. Stod och lurade vid bortre stolpen och G-Haagen levererade en briljant passning ute från hörnet. Var bara att placera in bollen i öppet mål och kvitteringen var ett faktum. Lyckades även med konststycket (delikatess nr2)i tredje perioden att placera en backhandsknack i krysset. Lite röta kanske… hehe.

Träning ikväll, verkar som om flertalet av spelarna kommer trots att det är någon Äl-Kläs-Iko match på TV. Självklart lämnar Mackan WO, men ingen hade väl väntat sig nåt annat.

Loke har inte blivit smittad av vattkopporna ännu. Han kanske redan har haft det som liten knodd? Alma däremot har vart lite febrig dom senaste dagarna, men inga prickar än så länge.

Nu känner jag mig Hemkola igen….

/metmike up yer ass

Metstore $36 shipping

Blir ett kort inlägg idag.

Match på söndag. Otroligt laddad. Vill vinna igen, ska vinna igen. De två raka förlusterna kommer bli årets enda förluster. Så är det bara. Nu är det dags för några vinster igen. Vi är seriens bästa lag.

Idag har min andra HD-box kommit. Blir att dra sig upp till ICA Edsberg och hämta ut den samtidigt som det blir lite inköp till kylen och kvällens middag.

Blev även ett litet inköp i The Metallica Store idag. Live at Grimeys, cd och 10″ clear vinyl. And justice for all på nypress vinyl, six feet down under pt. 2 och två askar med gitarrplektrum. Så nu har jag 2 paket från metclub på ingång. Väntar ju även på FanCan IV på bluray.

/metal up yer ass

Kul med innebandy – Gurra G-Haagen effekt?

Helt OK träning igår. Fick några felträffar i början men det lossna ordentligt sista 20min då jag fick sprätta in 4 kassar och vi slapp riva ner sargen.

Det var kul igår igen, faktiskt riktigt kul. Gurra G-Haagen var tillbaka efter några veckors Danmarks-vistelse. Skönt tugg på bänken med många referat gällande andra linans låååånga byten. Skämt o sido, det var en bra träning och 2 raka förluster kommer inte bli 3 raka. På söndag är det Ängby som gäller på bortaplan i Hässelbyhallen?!?!? Bortamatch i hemmahallen…we like.

Sitter och uppdaterar iPhonen till OS 4.2, inga större förändringar men det gäller ju att ha det senaste.

Idag skall jag ta ungarna och ge dom vattkoppor. Stackarna, men det är ju bra att få det! Kommer väl bita sig fast tuffare på Loke än på Alma. Så det blir nog några dagars VAB nästa vecka. Lira lite NHL11 och kolla repriser på Viasat Hockey.

/metal up yer ass

Enter title here…. (@wordpress: vill ha autotitel tack!)

Det löste sig med sekretariatet igår. Robban hitta någon gammal bekant på läktaren.

Själv var jag totalt omotiverad första halva av matchen. Av olika anledningar skulle vi gå runt på 3 forwardspar vilket verkligen inte passar mig. Visst skall alla få vara med och spela, men tränar man inte skall man väl inte spela? Hittade fram till Sebbe med en fin passning i slottet som gav oss 2-1 i mitten av första. Sen behövde jag ta mig en 2min vilopaus i mitten av andra för att tagga till. Sprätte in 2 baljor i tredje när jag funnit lite motivation men tyvärr räckte det inte hela vägen eftersom Ulvsunda rullade in 7-5 målet i tom kasse med 1minut kvar att spela. Surt med andra raka förlusten. Ulvsunda var nog det bättre laget, men hade vi fått rullat på de 10 bästa 3×20 hade vi nog haft en stor chans att vinna. Märks på centrarna att dom har svårt att acklimatisera sig med olika forwardspar i varje byte. Blir lite ostrukturerat i försvarszon vilket i tidigare matcher vart vår stora styrka. Ett bra och tryggt försvarsspel är ju grunden för ett vågad och roligt anfallsspel. På söndag väntar Ängby, som inte imponerat, i Hässelbyhallen. Den här gången står vi som bortalag och slipper ordna med sekretariatet.

Träning ikväll. Hinner nog se finalen av Biggest Loser på TV4 innan jag glider iväg på träningen. Känner, trots gårdagens förlust, att jag är motiverad att träna ikväll. Går verkligen upp och ner det här med motivationen.

Shit vad träligt det är med motivation. Känner mig som en liten gnällgubbe. Men man får väl skylla på att det är November goddammit!! Skall ju motivera mig med löpningen oxå.

Cecilia har idag köpt en iPhone4, nääää, jag är inte alls avis!!! Bra erbjudande hos Telenor, var ju bara för henne att signa. Dumt att hoppa på Android och X10 eller X8. Tror hon skulle blivit besviken.

Dear mother, dear father…. fan vilken låt! (är ju en metal-blog det här!?!?)

/metal up yer ass

Seeeearching……!!!!

Behöver någon som sitter i sekretariatet idag under vår match mot Ulvsunda!! Någon som är sugen?

Blev tidig sänggång igår. Hade dunat in redan vid 22.30 tiden. Ruggigt skönt! Fick även sova förbi en dussin minuter över 8 nu på morgonen också. Skall nog vara lite pigg till matchstart.

Nu skall Cecilia och Loke på dans. Loke får springa runt en timme till musik. Efter det tar jag bägge barnen då Cecilia skall träffa en kompis.

Nu måste jag torka mig.

/metal up yer ass

En bild säger mer än 1080 ord

Lovade en bild på TVn. Sitter nu och tittar på Manchester United mot Wigan.

Fick idag en utmaning i NHL 3-vs-3 Arcade. Den stackars Kumlakillen vet inte va han gett sig in på!!!

Jag, Loke och Alma var idag på Nicki’s Lekland i Täby. En höjdare trots att det var mycket med barn där idag. Efter det var vi i Vällingby och träffa farfar.

Imorgon är det match mot Ulvsunda. Måste höra med Rille, för han och jag ska tydligen ordna med ett par gubbar som skall sitta i seketeriatet och sköta klockan under matchen.

/metal up yer ass

@Boris @Kumla @Viasat

Boris: Köp inte NHL11, jag kommer krossa dig! Känns som om det luktar utmaning? Var nära att plocka upp ett exemplar av FIFA11 i måndags men det blev inte så. Jag har ett SonyEricsson Bluetooth hands-free som jag lyckats koppla ihop med PS3:an, tror du den fungerar som headset?

Hur som helst så sprack min idé om att blogga varje dag denna vecka. Det gav iof effekt eftersom Boris lämna en kommentar och att en annan kass FIFA11 spelare i Kumla lämna en kommentar på WhatsApp.

Nu är det fredag och det innebär naturligtvis att det blir whiskey ikväll. Kommer nog bli några stycken, det är jag värd.

Ommöbleringen gick bra i vardagsrummet. Avslutade projektet igår genom att sätta dit dom sista kabelrännorna så det ser snyggt och prydligt ut. Se om jag kan ordna en bild.

I onsdags så kom installatören hem till oss. Jag förklarade hur jag ville ha parabolen och vart alla kablar skulle gå. Som tur var fanns det redan klara hål och dragna kablar som fungerade för Viasat’s produkter så det gick otroligt smidigt med installationen. Det som inte gick lika smidigt var att jag endast hade fått en HD PVR och en vanlig box. Jag skulle ju ha en HD PVR och en HD-box. Panik bröt ut!!! Jag och säljaren hade missuppfattat varandra och det visade sig tyvärr att jag hade “fel”. Men med inställningen att kunden alltid har rätt, ringde jag till Viasat. Jag förklarade att jag hoppat på erbjudandet, trots mina 3 månaders uppsägningstid hos Boxer för att erbjudandet om 2 st HD boxar var det jag ville ha. Efter någon minuts tystnad fick jag byta ut den vanliga boxen mot en HD-box samt att jag fick ytterligare 3 månader gratis på huvudabonnemanget som skulle täcka upp för Boxer uppsägningen. Det är bra kundvård!!! Jag var ju nästan beredd på att betala för ytterligare en HD-box. Så nu kör jag parabol +Viasat Underhållning +Barn +Sport +HD & ViasatOnDemand +Tvilling. Veckans ros till Viasat.

Och så lite innebandy…
På söndag väntar hemmamatch mot Ulvsunda. Ulvsunda har imponerat med 3 vinster och 2 oavgjorda och är seriens enda obesegrade lag. Får vi fullt lag på söndag skall vi nog kunna spela hem 3 poäng men det blir nog tufft eftersom Ulvsunda verkar ha fått igång spelet efter en trevande inledning. Förlusten senast mot Ekerö svider fortfarande tyvärr. Vi var egentligen ett så mycket bättre lag än Ekerö. Känns snopet att vi inte är i serieledning. Men det skall det bli ändring på nu på söndag.

Nu skall jag nog gå och ta mig en kopp med kaffe.

/metal up yer ass

Framåtvänd

Går det att blogga varje dag? Kanske inte blir lika många rader då, men det kanske gör att folk tittar in lite oftare?

Hur som helst var det roligare igår med innebandyn. Vi gjorde en bra träning trots att vi förlorade mot IK Stym med en balja. Fick hänga dit några baljor. Gillar speciellt min vändning bakom mål för att rulla in en backhand via köksvägen samtidigt som målvakten satt vid andra stolpen och undra vad som hände.

I morse fick man köra Lokes kompis Johan till dagis. Det var första gången man fick skjutsa en kompis. Märks att grabben blivit äldre. Stackars Johan fick jag pressa ner i Almas bilbarnstol. Han påpekade under hela resans gång att han minsann sitter framåtvänd i familjens bil.

Idag fyller Cecilia år. GRATTIS GRATTIS! Hon fick en köksmaskin av mig och Loke i morse.

Idag blir det omstuvning i “vardagsrummet”. Imorgon kommer ju Viasat och installerar HD deluxe.

Är på jakt efter en 5.1 Receiver. 4 HDMI in och 1 HDMI ut är kravet, samt stöd för 1080 och HD DTS, Full-HD ljud eller vad det heter. Blir väl en 3000-3500 spänn på det i mellandagarna om inte något intressant dyker upp innan dess.

/metal up yer ass fukz

Devil’s Dance

Tydligen har jag några tappra läsare av bloggen och dom kräver fler inlägg. Skall väl försöka skärpa till mig.

Vet bara inte vart jag skall börja? Är inne i en liten motivationssvacka i innebandyn. Det kom under matchen mot Economus som vi vann med 12-7. Det var helt enkelt inte kul att spela innebandy. Dock tror jag det beror på flera faktorer. Det var dåligt motstånd, liten plan samt att jag missa flera klara lägen och gjorde bara 2+1 i den matchen vilket är under alla kritik mot det motståndet. Dagen efter hade vi träning där ingenting fungerade för mig. Försökte tagga om i hemmamatchen mot Ekerö, men mina lagkamrater svek mig. Folk dyker inte upp till matchstart. Man skyller på att matchtröjan inte var färdigtvättat. WTF!!!! Med svikande intresse hos laget att ta sig till match och låta oss stå 7 man vid matchstart mot serie-tvåan gör att man tappar suget på innebandyn. Vi förlorade matchen med 8-6 mot ett lag vi skall vinna över med minst 4-5st bollar efter 60minuter. Det som gör att jag fortfarande tänker åka och träna ikväll är att jag fick göra 4mål mot Ekerö och har nu gjort 18mål på 6 matcher vilket jag tycker är helt klart godkänt.

Som sagt, träning ikväll. Skall försöka tända till. Hoppas det är fler som tänder till och dyker upp på träningen, annars blir det nog att byta lag snart. Det är lixom allt eller inget känns det som. Till helgen väntar Ulvsunda på hemmaplan i Hässelbyhallen. Kommer bli en tuff match då Ulvsunda verkar kunna blixtra till och göra bra matcher. Det får räcka med 1 förlust denna säsong.

Sverige verkar tappa mark på innebandykartan, 9-2 mot Finland och snart är det VM. Dock måste jag erkänna att jag smyghåller på finnarna i innebandyn. Har väl att göra med att en polare spelar med Finland och att några i det svenska laget inte ligger på min favoritlista.

Stor-bloggaren Boris skicka MSN till mig mitt i natten, undrar vad han ville? Han kanske har köpt NHL11 till playstation och vill få sig en lektion av the Master himself.

Patrick var på besök för 2v sedan och installerade min nya motorvärmare samt att han drog in kabel till kupévärmaren, så nu är Silver Spiken varm på morgonen. Wohooo!! Tack Patrick!! På kvällen var vi på Hilton och åt middag för att sen berusa vi oss ordentligt på Harry B James. Sad But True spelade och var lika jävla bra som vanligt. Skönt att Cecilia kunde ta ungarna dagen efter för vi var inte 100%. Som tur var hade Patrick med sig FIFA11 som vi lirade. Kanske blir ett inköp av spelet inom en snar framtid. Tror både Boris och Patrick kan få det svårt i en onlinematch, så jag kanske låter bli för att vara snäll.

På onsdag skall Viasat komma hem och installera parabol. Nu jävla skall det bli HD!!! 1 inspelningbar HD-box och en vanlig HD-box +Sport +HD +OnDemand. FETT!!

That’s right, let’s dance…..Hey, I feel you too, feel you, those things you do, in your eyes I feel a fire burns…. Let’s dance! (S&M-version snurrar i iTunes och kunde inte låta bli)

Skall strax åka och köpa en födelsedagspresent till min kära sambo. Hoppas hon blir glader över den.

Synd att man inte hann kolla mer hockey i helgen. Tre Kronor gjorde en bra turnering med Per Mårts vid rodret. Det jag såg, såg mycket lovande ut.

Skall försöka ta med mig Loke på någon hockey- eller innebandymatch snart. Tror det skulle uppskattas.

/Metal up yer ass