An ordinary day at zi office eller Hemkola für alles

Igår kändes det som en riktig serielunksmatch om man spelar 50 matcher på en säsong. Tyvärr spelar vi inte 50 matcher utan bara 18 så det var lite tråkigt att det var lite lunkigt igår. Hur som helst gick vi segrande ur matchen mot Ängby. Det var inget snack utan vi kontrollerade spelet i 60minuter och vann med klara 5-2. Ängbys målvakt var stabil och räddad en del klara avsluta från bland annat min klubba.

Hade själv ingen lyckad match, var allmänt seg. Har vart väldigt trött de senaste dagarna. Vart hemkola i benen. Fick ändå sprätta in 2 baljor, men fick även sitta 4min på utvisningsbänken. Den sista var onödig då vi skulle få avsluta matchens sista 1,5 min i powerplay, men hade inte is i magen utan var tvungen att tackla en av deras spelare. Min första balja var delikatess nr.1. Kvitterade till 1-1 med 45sekunder kvar av första perioden. Stod och lurade vid bortre stolpen och G-Haagen levererade en briljant passning ute från hörnet. Var bara att placera in bollen i öppet mål och kvitteringen var ett faktum. Lyckades även med konststycket (delikatess nr2)i tredje perioden att placera en backhandsknack i krysset. Lite röta kanske… hehe.

Träning ikväll, verkar som om flertalet av spelarna kommer trots att det är någon Äl-Kläs-Iko match på TV. Självklart lämnar Mackan WO, men ingen hade väl väntat sig nåt annat.

Loke har inte blivit smittad av vattkopporna ännu. Han kanske redan har haft det som liten knodd? Alma däremot har vart lite febrig dom senaste dagarna, men inga prickar än så länge.