« Archives in August, 2010

Come crawling faster, obey your….

MASTER!!!!!

Då var man tillbaka i verkligheten efter 7v semester. Har hunnit med en hel del. Vart skall jag börja? Löpningen? Utflykterna? Festen? Väder och vind?

Tror jag börjar med…..drumroll….LÖPNINGEN!!!
Mike+ har snart avverkat 30mil på gatorna runt Slottsvägen sen april/maj. Efter några dagars vila sänkte jag min kilometertid radikalt. Föll från 5.50 till 5.20min/km och fick verkligen upp ett bra tempo i benen. La om träningen till kortare distanser för att få upp tempot. Nackdelen var att jag då blev ovan på längre sträckor. Det var nog ändå inte anledningen till att jag floppade på Midnattsloppet. Var nog så att jag var överladdad och hade inte isen i magen för att hålla mitt eget tempo i starten utan öppnade alldeles för hårt. Första 2,5km sprang jag på fantastiska 5.00min/km vilket är alldeles för fort för mig om man skall springa 10km. Nere längs kajen vid Hammarbysjöstad’s kullerstenar, som för övrigt är ett helvete att springa på, gick jag in i väggen och tappa rytmen totalt. Resten av loppet blev en psykologisk kamp mot att inte stanna upp och vila. Trots min taktiska kollaps är jag nu några veckor efter loppet nöjd med min tid på 1.01 i den varma augustinatten. Bara 350dagar+ kvar till nästa midnattslopp.

Min mil-måndag satsning gick så där :-)

Kanske springer Hässelbyloppet 10:e oktober. I maj är det Göteborgsvarvet som gäller.

Sonisphere var en upplevelse. Lite regnigt, men vi satt ju ändå under tak i cateringen och drack vitt vin. Dom serverade bara folköl. Kvällen avslutades på Pub Anchor m. Tributallica på scen. Som vanligt var MCS representerade av undertecknad och Erik på backup vocals under “Seek & Destroy”. Även Björn från In Flames var där.

Tillbaka i verkligheten är det jobb-, vardags- och dagislämnings rutinen som gäller. Det är sen gammalt och den måste man genomlida. Skönt att en glimt av sommarens ljus fortfarande ligger kvar på kvällarna och morgnarna.

Innebandyn har startat igen, och vi har hunnit med 3st träningar. Den första var en ren katastrof från min sida, men sen har det lossnat. Vi har 2st intressanta formationer på gång nu som tränat tillsammans på de 3 träningarna. Haag-Palmqvist-Maront och Andersson-Wahlbom-Berglund. Får vi igång Pierre har vi två lines som verkligen kan gå in och göra mål i var och vartannat byte.

/Metal up yer ass

Blogen är inte död!!!!

Snart kommer det ett inlägg.