« Archives in May, 2010

Lite stört är det

Helt galet! På lördag åker Cecilia och Alma till Turkiet för en veckas ledighet. Hur skall jag klara mig utan min favorittjejer? Alma som ler så söt när man kommer hem från jobbet och Cecilia som är mitt allt och nyckeln i familjen. Jag och Loke skall nog kunna få saker och ting att rulla här hemma. Men det kommer bli tomt.

På lördag, efter vi släppt tjejerna på Arlanda, drar jag och Loke till Gävle för att träffa Erik. Loke tycker om Erik jätte mycket. Varje dag denna vecka har jag berättat för han att vi skall till Erik. Svaret jag får är:
-JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, ERIK!!! ÅKA NU!
-Nä, på lördag skall vi åka!
-Jaaaa, Erik, åka imorgon.
Blir säkert några bira och garanterat NHL10 tills solen går upp igen, eller att Loke vaknar och vill se på Blixten McQueen. Se om man kan ta en titt på Furuvik innan vi åker hem på söndagen. Troligtvis spelar ju Sverige VM-final på söndagen som man vill komma hem till.

Igår blev det en välförtjänt vilodag för Mike+ efter flera dagars träning. Se Mike+ at Nike+.
Har idag fortfarande en del träningsverk efter tisdagens innebandyspel. Skall försöka ta mig ut på en kortare lugnare löpning ikväll för att mjuka upp kroppen. Kommer nog bli svårt att få ihop alla kilometers som behövs nästa vecka då jag är hemma själv med Loke.

Kanske skall förklara Mike+? Mike+ är min personlighet som älskar att träna och slita. Lite stört är det, men har inte riktigt accepterat att jag är tillbaka som den person jag var för flera år sedan då jag träna flera dagar i veckan. Jag gillar Mike+. Han är hängiven och målinriktad. Mike+ ger sig inte, och tycker om att ta ut sig för att testa gränser. Undrar när det är dags att släppa ut Mike+ på 10.000m löpning? Hoppas att inom en snar framtid att Mike+ tar över en större del av mig. Och förhoppningsvis är hela kakan 10 kilo lättare.

Hoppas på en trevlig helg i Gävle och fungerande vecka utan Cecilia och Alma.

/metal up yer ass

Ps. Får du inte nog av blog.metmike.com finns ju även Twitter @metmikeMCS

SOILWORK

Soilworks nya Singel är släppt på MySpace.
Den heter “Two Lives Worth of Reckoning”. Albumet “The Panic Broadcast” släpps 2 juli. Blir en fin sommarpresent.

KLICKA HÄR FÖR ATT LYSSNA “Two Lives Worth of Reckoning”

Tips #3 – SYSteam STEGET

Tips #2 – SYSteam STEGET

Tips #1 – SYSteam STEGET

Mike+ är när jag springer med Nike+ och iPhone. Samt att alla länkar öppnas i separat webläsarfönster när man klickar på dom.

VM i längsta blogg-titel…..

Vet inte vart jag såg FIFA South Africa för 300spänn? Men det var nog en synvilla då GAME tar 699 för skiten! Det blev helt plötsligt “skiten” då det INTE kostar 300spänn. Får helt enkelt hålla mig till NHL och Guitar Hero under min PS3-Mania-vecka om jag inte hittar ett begagnad GTA till ett bra pris.

Mike+ var ute igår igen, avverkade 3.8km (löptiden är inte relevant)med en komponerad playlist med Sonata Artica och In Flames i lurarna. Blev ganska bra fart på benen av Sonata Artica’s speed metal på hög volym. Dock straffade det sig på slutet när orken och de 2 veckornas vila visade sig ha påverkat min kondition. Som min kollega Micke sa; “-Du skulle behöva en ordentlig morot för din löpning. Typ spela med ett Div2-gäng istället för Div5-gäng”.

Vet inte om jag känner att jag har tiden att lägga flera timmar i veckan på innebandy, men visst skulle det vara j-vligt kul att träna 2-3 gånger i veckan, istället för 1,5h i veckan i Rissnehallen.

Sen måste jag bara få promota polarnas band Pure Malt som precis släppt sin nya skiva. Cask Strenght heter den.
Läs mer på http://puremaltsverige.blogspot.com
Dom har även några låtar på MySpace http://www.myspace.com/puremalt
Svar Ja, dom spelar motherf*cking heavy Irish and Scottish music.

/metal up yer ass
(blogged-copyrighted-ending by metmike, not to be used by http://blogg.mattiashedeby.se unless he uses funny pictures of himself)