« Archives in October, 2010

-Satan perkele, det är rycken vettu!!

Det började i torsdags med att jag kände av en liten knut i ryggen under den vänstra skuldran. Tillsammans med förkylningen blev det värre under fredagen och natten mellan fredag och lördag var hemsk. Det låste sig i hela ryggen och muskelknuten var ett faktum. Blev en del sängliggande med varm vetekudde. Det gjorde susen och efter lunch i söndags var jag nästan mig själv igen.

Ville tro att 15cl Bowmore skulle göra susen på fredagen, men icke sa nicke. Gott var det i alla fall. Hann med både Ardbeg, Glenmorangie och Laphroig på lördags kvällen när mamma var förbi och åt middag. Hon fyller år idag (måndag), grattis morsan.

Det var en riktig skitmatch igår borta mot Economus. Att vi skulle vinna var det inga tvivel om, frågan var bara hur, och med hur mycket vi skulle vinna med. Det blev 12-7 på den lilla lilla planen i Gärdeshallen. Skulle matchen gått på en full-stor ordentlig innebandyplan hade vi nog vunnit med 20-0. Katastrof att det får spelas senior innebandy i den lilla hallen. Hade själv ingen jättelyckad match. Kan vara en kombination av förkylning/ryggont samt ett totalt ointresse av att spela grisinnebandy i Gärdeshallen. Det var verkligen inte kul att spela igår. Gjorde en mycket blek insats med 2mål och 1assist. Glimrade till tre gånger igår. 2 gånger vid mina mål och i mitten av tredje när jag snurra upp x antal spelare i Economus inkl målvakt men lyfte bollen i stolpens insida, längst mållinje och ut. Hade vart skönt att få gjort ett klassmål igår, för det var inte mycket annat som var bra igår. Skitsamma, vi leder serien överlägset och det är ny träning ikväll.

Visste ni att IBM POWER7 är den grymmaste server plattformen?

I söndags var min eminente personlige SAAB-tekniker Patrick med sambo på kaffebesök. Han levererade en ny motorvärmare som jag själv skall försöka mig på att installera. Blir väl i samråd med Stenen när vi ändå skall byta till vinterdäck på Silver Spiken. Tydligen har jag en motorvärmare som man skruvar fast i motorn och det kan göra att det läcker kylvätska för att o-ringarna är trasiga. Den nya motorvärmaren skall man knacka fast… To be continue.

På lördag är det dags igen att kolla in Sad But True. Denna gången på Harry B James i Stockholm. Kommer säkert bli alldeles uuuuunderbart som Askungen skulle ha sagt. Vi får väl se om MCS-crew kommer gästsjunga på Seek & Destroy?

Nu är det nog dags för lunch

/Metal up yer ass

Sebbe

Starkt!! Vi vann igen. På pappret kanske inte vår starkaste laguppställning, men vi hade inga större problem att spela hem 3 poäng hemma mot Lokomotiv Stockholm igår kväll. Det var lite halvskakigt när vi ledde med 4-3, men kunde rycka till 6-3 efter backmål av Stefan och spiken i kistan med mitt tredje mål för kvällen till 6-3. Lokomotiv gjorde 6-4 i slutminuten vilket blev slutresultatet. Jocke gjorde än en gång en lysande insatts i buren. Kul för Jocke, haft en riktigt bra säsong i år.

Vi fortsätter att spela kyligt och utnyttjar att vi faktiskt är mycket mer spelskickligare än våra motståndare. Vi är absolut inte snabbare, eller uthålligare förutom undantaget Sebbe. Måste säga att det passar mig utmärkt att spela med Sebbe. Han ger mig fina ytor att spela på och det behöver jag när jag inte är den snabbaste spelaren i H5B. Får bra lägen under matcherna att placera in skotten. Igår blev det 3 mål från min klubba och jag passade på att leverera en passning till Robban som hängde sin andra för säsongen. Ett riktigt höstlöv som letade sig in i trakterna i närmsta krysset.

Tyvärr kommer jag nog inte bli lika bra som Sebbe på löpning, men jag har vart ute 2 gånger sen senast jag var inne och skrev. Blivit 2 katastrofala 5km-rundor om man jämför med sommarens bravader. Men det är väldigt skönt att få komma ut och springa lite igen, trots mörker och kyla som troligen påverkar löpningen. Kommer nog komma underfund med hur man springer i mörker och kyla. Hoppas på finare resultat under veckan. Träning ikväll som vanligt. Hoppas vi kan behålla skärpan och spöa IK Stym som vanligt på träningen. Shit vad dom får bygga sarg hela tiden.

Sebbe, han sprang Hässelbyloppet (10km) på 34:28 innan matchen igår (söndag). Bara 4-5min efter Mustafa Muhammed… Fett impad!!! (Jag sprang 10km på 57min som bäst i somras)

Volbeat… sicken dynga!

När man har gäster måste man städa! Det var precis det vi gjorde i lördags. Krantz:arna var på middagsbesök i lördags. Blev fisksoppa och kladdkaka. Lite vitt vin slank också ner. Stisse tog lite kort på Alma, hoppas snart på att få se dom. Dock ville hon inte sitta still samt att Loke ville vara med och klättra på henne.

FreeNAS is up and running. Grymt fett. File-sharing som fungerar (Har kört uBuntu utan nåt bra resultat i Windowsmiljö, samt windows file sharing) Lyckades även få igång UPnP, så nu går det streama allt möjligt på PlayStation burken nere i källaren. Mmmmmm…. nice!

Caperiotäby gjorde tydligen en riktigt bra match i fredags borta mot AIK. Vinst med 4-3 och Ramsin storspelade enligt rapporterna. Kunde tyvärr inte gå och kolla då vi även på fredagen hade middasgbesök. Vi bjöd på lasagne. Klart godkänt. Var ute och sprang innan jag fick ta mig några öl och whiskeys nere i källaren.
Hann även med att spela några NHL11-matcher under helgen.

/metal up yer ass

Vad har hänt sen sist?

Shit vad tiden går fort! Måste ju hinna med bloggen. Boris måste ha någon grym rutin för han bloggar var och varannan dag. Boris bloggar! >>>
Jag måste helt enkelt skärpa mig. Skärpning Mike! Måste använda app:n WordPress mera.

En annan personlighet hos mig som måste skärpa sig är Mike+. Har inte sprungit sen Dacke-fejden. Sen om det kan bli ordning på detta ikväll, vill ju testa Nike+ GPS ordentligt. Det är slut på bortförklaringar som om att det är mörkt och kallt ute. Dags att springa igen!!!

Har dragit igång, tillsammans med kollegorna, en ny blogg. Den handlar och inriktar sig mot IBM’s POWER-plattform som kan köra IBM i, AIX och Linux. POWERBLOGGEN >>>

Serien (H5B) har dragit igång. Vi har fått en lysande start med 3 raka segrar. På pappret är vi bättre än motståndarna, precis som förra året, men i år leverera vi också. Vi är kyliga och rushar inte iväg i början av matchen utan spelar smart och passar runt motståndarna. Har spelat med Sebbe och G Haagen sen vi drog igång träningarna i Augusti och vår lina fungerar perfekt. Tyvärr kommer G Haagen att lämna oss under några veckor för exotiskt utlandsvistelse i Köpenhamn några veckor. Jag och Sebbe fick en ny parhäst i Pär på senaste träningen och det klicka direkt. Själv har jag fått en smakstart med 9mål och 4ass på 3 matcher. Utvisningsbåset har jag hållt mig ifrån än så länge. På söndagkväll väntar Lokomotiv Stockholm i Hässelbyhallen.

Har även börjat pilla med FreeNAS… Skall väl få igång det snart.

Fick en trevlig skiva från CDON igår. The Sword – Warp Riders. Rekommenderas
Warp Riders

Elitserien i hockey har dragit igång, likaså SSL i innebandy. Mina lag har väl börjat lite halvknackigt. Både Färjestad och Caperiotäby har lite svajiga inledningar. Täby’s vändning borta mot Pixbo i TV-matchen är säsongens snackis. Jag stängde av TVn vid 8-4 och 15min kvar av 3e perioden och drog till träningen istället. Täby gjorde 9-9 med 1sekund kvar för att sedan vinna i Sudden Death. Se om man kan ta sig samman efter 10-6 förlusten hemma mot Warberg senast. På fredag är det AIK borta i Solnahallen som gäller. Det är inte slutspel, men AIK-Täby är alltid en klassiker.

/metal up yer ass