Sebbe

Starkt!! Vi vann igen. På pappret kanske inte vår starkaste laguppställning, men vi hade inga större problem att spela hem 3 poäng hemma mot Lokomotiv Stockholm igår kväll. Det var lite halvskakigt när vi ledde med 4-3, men kunde rycka till 6-3 efter backmål av Stefan och spiken i kistan med mitt tredje mål för kvällen till 6-3. Lokomotiv gjorde 6-4 i slutminuten vilket blev slutresultatet. Jocke gjorde än en gång en lysande insatts i buren. Kul för Jocke, haft en riktigt bra säsong i år.

Vi fortsätter att spela kyligt och utnyttjar att vi faktiskt är mycket mer spelskickligare än våra motståndare. Vi är absolut inte snabbare, eller uthålligare förutom undantaget Sebbe. Måste säga att det passar mig utmärkt att spela med Sebbe. Han ger mig fina ytor att spela på och det behöver jag när jag inte är den snabbaste spelaren i H5B. Får bra lägen under matcherna att placera in skotten. Igår blev det 3 mål från min klubba och jag passade på att leverera en passning till Robban som hängde sin andra för säsongen. Ett riktigt höstlöv som letade sig in i trakterna i närmsta krysset.

Tyvärr kommer jag nog inte bli lika bra som Sebbe på löpning, men jag har vart ute 2 gånger sen senast jag var inne och skrev. Blivit 2 katastrofala 5km-rundor om man jämför med sommarens bravader. Men det är väldigt skönt att få komma ut och springa lite igen, trots mörker och kyla som troligen påverkar löpningen. Kommer nog komma underfund med hur man springer i mörker och kyla. Hoppas på finare resultat under veckan. Träning ikväll som vanligt. Hoppas vi kan behålla skärpan och spöa IK Stym som vanligt på träningen. Shit vad dom får bygga sarg hela tiden.

Sebbe, han sprang Hässelbyloppet (10km) på 34:28 innan matchen igår (söndag). Bara 4-5min efter Mustafa Muhammed… Fett impad!!! (Jag sprang 10km på 57min som bäst i somras)

Volbeat… sicken dynga!

När man har gäster måste man städa! Det var precis det vi gjorde i lördags. Krantz:arna var på middagsbesök i lördags. Blev fisksoppa och kladdkaka. Lite vitt vin slank också ner. Stisse tog lite kort på Alma, hoppas snart på att få se dom. Dock ville hon inte sitta still samt att Loke ville vara med och klättra på henne.

FreeNAS is up and running. Grymt fett. File-sharing som fungerar (Har kört uBuntu utan nåt bra resultat i Windowsmiljö, samt windows file sharing) Lyckades även få igång UPnP, så nu går det streama allt möjligt på PlayStation burken nere i källaren. Mmmmmm…. nice!

Caperiotäby gjorde tydligen en riktigt bra match i fredags borta mot AIK. Vinst med 4-3 och Ramsin storspelade enligt rapporterna. Kunde tyvärr inte gå och kolla då vi även på fredagen hade middasgbesök. Vi bjöd på lasagne. Klart godkänt. Var ute och sprang innan jag fick ta mig några öl och whiskeys nere i källaren.
Hann även med att spela några NHL11-matcher under helgen.

/metal up yer ass

Comments (0)

› No comments yet.

Leave a Reply

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pingbacks (0)

› No pingbacks yet.