Enter title here…. (@wordpress: vill ha autotitel tack!)

Det löste sig med sekretariatet igår. Robban hitta någon gammal bekant på läktaren.

Själv var jag totalt omotiverad första halva av matchen. Av olika anledningar skulle vi gå runt på 3 forwardspar vilket verkligen inte passar mig. Visst skall alla få vara med och spela, men tränar man inte skall man väl inte spela? Hittade fram till Sebbe med en fin passning i slottet som gav oss 2-1 i mitten av första. Sen behövde jag ta mig en 2min vilopaus i mitten av andra för att tagga till. Sprätte in 2 baljor i tredje när jag funnit lite motivation men tyvärr räckte det inte hela vägen eftersom Ulvsunda rullade in 7-5 målet i tom kasse med 1minut kvar att spela. Surt med andra raka förlusten. Ulvsunda var nog det bättre laget, men hade vi fått rullat på de 10 bästa 3×20 hade vi nog haft en stor chans att vinna. Märks på centrarna att dom har svårt att acklimatisera sig med olika forwardspar i varje byte. Blir lite ostrukturerat i försvarszon vilket i tidigare matcher vart vår stora styrka. Ett bra och tryggt försvarsspel är ju grunden för ett vågad och roligt anfallsspel. På söndag väntar Ängby, som inte imponerat, i Hässelbyhallen. Den här gången står vi som bortalag och slipper ordna med sekretariatet.

Träning ikväll. Hinner nog se finalen av Biggest Loser på TV4 innan jag glider iväg på träningen. Känner, trots gårdagens förlust, att jag är motiverad att träna ikväll. Går verkligen upp och ner det här med motivationen.

Shit vad träligt det är med motivation. Känner mig som en liten gnällgubbe. Men man får väl skylla på att det är November goddammit!! Skall ju motivera mig med löpningen oxå.

Cecilia har idag köpt en iPhone4, nääää, jag är inte alls avis!!! Bra erbjudande hos Telenor, var ju bara för henne att signa. Dumt att hoppa på Android och X10 eller X8. Tror hon skulle blivit besviken.

Dear mother, dear father…. fan vilken låt! (är ju en metal-blog det här!?!?)

/metal up yer ass

Comments (0)

› No comments yet.

Leave a Reply

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pingbacks (0)

› No pingbacks yet.