Här skall man skriva en titel…

Nu är det nästan höst. Ja, nästan höst. Det är ju fortfarande varmt ute. Galet svårt att klä sig rätt när det är 18-20grader ute. Jag och Alma var ute och gick med Stoffe och Elmer. Kidsen sov nästan hela sträckan som blev nästan 7km. Då var det skitvarmt och svetten lacka. Nu får det bli höst, vill inte springa omkring med hoppet om att det skall komma en sista sommarvecka. Vill ju använda min MCS mössa på heltid nu utan att behöva svettas ihjäl. Fast det kanske det kan vara värt.

NHL11 närmar sig med stormsteg. Skall bli kul att piska upp Herr ErCaZ_met Online på NHL11. Borde inte vara så svårt, brukar ju ta en vecka eller två innan han börjar köra med sina feg-mål.

På söndag drar säsongen igång. Bortamatch mot Mälarö IBK i Tappströmsskolan. Ikväll är det sista träningen inför matchen. Vi kommer troligen komma till Ekerö med en stark trupp. Det har vart väldigt bra fart på träningarna. Vi i första linnan har verkligen hittat flytet i spelet, bra fart och några trevlig kombinationer finns i rockarmen. Jag tippar att vi vinner med 4 till 5 bollars marginal.

Nu börjar hostan lägga sig och imorgon tisdag finns det egentligen inga bortförklaringar att inte bege sig ut i löparspåret igen. Nike har släppt en nya applikation till iPhone. Nike+ GPS. Nu behöver jag inte sensorn i skon för min löpning, utan nu håller GPS;n reda på mig vart jag befinner mig någonstans. Testade appen igår när jag och Stoffe var ute och gick. Den fungerade klockrent.

/metal up yer ass

Comments (0)

› No comments yet.

Leave a Reply

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pingbacks (0)

› No pingbacks yet.