Lill-Skansen

Igår small det igen. Det var mil-måndag. Vi kommer till det sen.

Igår var det en lång utflyktsdag med familjen. Vi tog buss, tunnelbana och till sist Djurgårdsfärjan till Skansen. På Skansen var det dags för Loke att bli en stor kille som han själv sa. Det var dags att ge napparna till katterna på Lill-Skansen. I all hast följde även Lokes vällingflaskor med till katterna. Han var jätte duktig, öppnade sin ryggsäck och gav katterna alla nappar.

Vi hann även med att åka sightseeing-tåg, radiobilar, spårbilar och äta glass. Det var helt enkelt en superdag med familjen. När sedan Loke somna utan napp för första gången var det dags att samla kraft och motivera sig för mil-måndag.

Startade 20.45 och var klar 21.45. 1h tog det innan man var i mål. Sänkte mig med en minut mot förra gången. Nästa mil-måndag blir det nog att springa asfalt då terräng-spåret är ruggigt jobbigt.

Idag är det inte så kul väder, vi kanske skall ta och bege oss till Barkarby outlet för jag behöver köpa lite sommarkläder.

\m/
Metal up yer ass.

Comments (0)

› No comments yet.

Leave a Reply

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pingbacks (0)

› No pingbacks yet.