Mil-Måndag

Varje måndag skall jag försöka springa milen. Kan vara bra att ha milen på schemat så att säga, så får jag klämma in kortare eller längre!! sträckor på övriga dagar.

Härmed utser jag måndagar till MIL-MÅNDAG
Det är 6 måndagar kvar till midnattsloppet.

Sänkte mig i måndags (Mil-måndag) med 1min mot mitt första försök på milen. Denna gången testade jag elljusspåret som startar vid Edsbergs IP. Där fanns det 3st uppmärkta slingor. 2,3km, 4,3km och 5,6km. Började med 5,6km för att sen springa 4,3km, avslutade med en 100m rush till bilen för att få ihop mina 10km. Tiden landa på 1h och 1min. Kanske inte helt godkänt, men det var en helt ny bansträckning för min del. Kommer nog variera banan på mil-måndagar. Fast ju närmare 14:e augusti jag kommer desto mer asfalt kommer det nog bli.

Har min blogg blivit en löpar-blogg??

Egentligen borde jag skriva lite om Fotbolls-VM men jag måste erkänna att jag inte är så insatt i fotboll som jag borde vara för att komma med några expertutlåtanden. Kan det vara avsaknandet av Sverige som gör att detta Fotbolls-VM inte kommer gå till historien som det mest intressanta VM:t genom tiderna. Det har ju egentligen inte vart några höjdarmatcher och den där enorma spänningen och svängiga fotbollen där ett lag hämtar hem ett 2-0 underläge lyser med sin frånvaro.

VM’s höjdpunkt måste nog vara SVT’s uppvärmning på SVT Play på webben som startar 15min innan TV-sändningen börjar. En liten mer avslappnad sändning med diverse missar och humoristiska inslag. Skrev en fråga på SVT’s Facebook sida till Erik Hamrén som besvarades. Ville veta vilken match Erik tyckte var den mest underhållande matchen hittills. Han tyckte Portugals 7-0 seger mot Nordkorea stod högst i kurs, och jag är beredd att hålla med.

Pure Malt på Enköpings hamnfestival fredag eller lördag? Hoppas jag får med mig familjen, annars blir jag hemma.

15mil kvar i spåren till Midnattsloppet.

/metal up yer ass

Comments (0)

› No comments yet.

Leave a Reply

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pingbacks (0)

› No pingbacks yet.