Chokladpudding

Jaha, så tog innebandysäsongen 2009/2010 slut. Inte riktigt det slutet jag hade hoppats på men vi fick en ny svensk mästare vilket är skönt. Warberg eller AIK var inte nära denna säsong. Storvreta gjorde det bra mot Täby i lördags. Höll sina positioner och täckte skott på ett Täby som inte riktigt kom upp i den standarden man brukar.

Evenemanget i Globen var riktigt bra i år. En ren och snygg inramning för innebandyn. Förstår att biljetterna på C-sektionerna inte kan säljas på blocket när man till och med har svårt att se från sektion A. Någon stackare som köpte 2st biljetter på sektion C för 810:- på Tradera.

Har gått från katastrof till jogg-tempo nu på min 3.7km slinga i Sollentuna. Nike+ får mig riktigt motiverad att ta mig ut i spåret. Sänkte min tid från i fredags med över 1min när jag “sprang” igår söndag. Hoppas kunna ta mig ut idag när barnen sover. Hoppas att man får lira lite plast imorgon tisdag, annars blir det en vilodag imorgon för att sen bege sig ut igen på onsdag.

Synda igår med chokladpudding, var gott i 4 minuter, sen kom det dåliga samvetet.

Erik tuffar på ute i Europa med Metallica, grattis till alla bussresorna Erik nu när flygplanen inte går. Men tydligen håller ni ju Metallica sällskap on the road.

Se om familjen tar sig in till kontoret idag på en eftermiddags fika.

/metal up yer ass

PS. Se om jag skall uppdatera www.metmike.com, länge sedan sist. Kanske en ny design?

Comments (0)

› No comments yet.

Leave a Reply

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pingbacks (0)

› No pingbacks yet.