Mike+

Var och kollade Caperiotäbys sista hemmamatch i Tibblehallen igår. Vilken match!! Vilken stämning!! Underbar innebandymatch! Täby vann med 7-4, efter 4 mål av matchens gigant, Danne Bron-Sundbom.

Nu har F5 hysterin startat på blocket. Måste få tag på två biljetter till lördagens final. Några bira innan finalen med Wirsa blir ju ingen tradition om vi inte går på finalen 2 år i rad. Tips till oss själva är kanske är att …. (paus för F5-ing på blocket)… köpa finalbiljetter den dagen dom släpps, istället för att betala överpris veckan innan finalen.

Förra veckan kom den lilla sensorn för 200:- + 85:- i frakt från Nike Store. Nu är jag ute på vägarna och springer. dock bara blivit två gånger, men det är riktigt skoj att springa med den lilla produkten Nike+. Med nya löpskor med “hål” för sensorn och iPhonen på armen mäter Nike+ min löpsträcka etc. Uppdaterar datat mot min Nike+ portal och ger mig feedback mot de mål jag satt upp. Målet är att springa 44km på 4 veckor, samt att springa 3gånger/veckan.

Metallica spelar ikväll och imorgon kväll i Oslo. Nästan skamligt att jag inte är där.

Nu skall jag äta lunch.

/metal up yer ass

Comments (0)

› No comments yet.

Leave a Reply

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pingbacks (0)

› No pingbacks yet.