Säsongen är över #2

Jag hade rätt. SAIK-FBK gick till 7 matcher, även LHC-Frölunda gick till 7 matcher som jag förutspådde. Tungt att åka ut i en sjunde match. Såg FBK’s två sista matcher där jag tycker vi var det bättre laget. Tyvärr har man denna säsong ingen spelare som producerar mål och poäng för att kunna tävla om guldet. Färjestad har helt klart ett lag för en semifinalplats, men hade inte marginalerna med sig. Nu lägger vi det där bakom oss och koncentrerar oss på innebandyslutspelet.

Varför har man nästan en vecka mellan varje match? Täby fick vila nästan 2 veckor innan man tog emot AIK i den första matchen. Det syndes att Täby inte spelat match på flera dar, missade skott, dålig tajming och missar i defensiv spelet. Förlust m. 9-4.

Nu tar man nya tag på långfredagen i Solnahallen, matchstart 16:00. Hoppas kunna slita mig från äggmålning och familj och släpa mig iväg för min första innebandymatch under 2010.

Nästa vecka blir det Ålandskryssning med familjen. Övernattning i Mariehamn och äventyrsbad för den våghalsige. Hoppas kunna uppdatera whiskeyskåpet hemma med någon trevlig flaska från Viking Lines tax-freeshop. Jag och Loke skrev igår ut en bild på båten Amorella som skall ta oss över havet. Tror han har greppat att vi skall åka en stor båt.

/metal up yer ass

Comments (0)

› No comments yet.

Leave a Reply

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pingbacks (0)

› No pingbacks yet.