Säsongen är över

Jaha då var denna säsong över. Gick väl så där? Endast 4 vinster på 18 matcher placera oss nästsist i Div 5V. Galet dåligt egentligen, men det var många matcher i år som vi lika gärna kunde vunnit med uddamålet. Spelade själv in 32 poäng, 24mål, 8ass på 17 matcher. Godkänt, men skulle jag hållt mig borta från pizza och annat godis och tappat mina 10-15 gravidkilon hade jag nog kunnat dubbla mina poäng och hjälpt laget till en bättre placering än en jumboplats i Div 5V.

Nu är det slutspel i hockeyns Elitserie. Serispelet har vart kallare än på länge, men på något sätt blir hockeyn het igen och gamla slutspelsminnen väcks till liv. Såg att Canal+ körde en repotageserie om gamla slutspels ögonblick vi minns. Först ut var självklart Foppa som ungtupp tagit MoDo hela vägen till finalen mot Malmö men där tog det tyvärr stopp. När Malmö mottog guldmedaljerna intervjuvades Foppa som yttrade det klassiska citatet. “Jag är så jävla besviken på Börje, skulle kunna dra på han en schjmäll”. Det andra repotaget var från den sista finalmatchen mellan Färjestad och Luleå 1997 när Roger Johansson klättrar på utvisningsbåsets plexiglas och Färjestad är klara svenska mästare. Just detta repotage fick mig att tända till inför årets slutspel.

Ser ut som om HV haft stora problem med Timrå och har tack vare Timrås ineffektivitet 2-1 i matchserien.

Färjestad och Skellefteå ser ut att bli en lång historia, går nog till 7 matcher.

Har Djurgården tagit greppet om Brynäs? Det återstår att se ikväll. Djurgården ser tunga ut

Frölunda mot Linköping ser också ut att bli en lång serie. Kommer Norrenas avstängning bli LHC’s fall?

/metal up yer ass

Comments (0)

› No comments yet.

Leave a Reply

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pingbacks (0)

› No pingbacks yet.