Raised Fist

Någon som vet hur man tar sig billigast till Australien? Hur som helst är det dags att börja spara slantarna. Skall man få med sig hela familjen till Australien i November går det nog på 50-60 tuss. 9:e November spelar Metallica i Sydney. Det skulle vara en upplevelse det. Kanske får sälja några skivor i samlingen för att finansiera det hela.

Igår hade Cecilia besök av några mammor ur mammagruppen. Dom gjorde Tacos och drack vin i källaren. Dom verkar ha haft trevligt eftersom jag gick och la mig innan dom hade kacklat klart.

22-29maj är det min tur att erövra källaren. Då blir det PS3-Mania. Cecilia och Alma försvinner till Turkiet en vecka och huset blir mitt och Lokes. Se om Sab But True kommer och spelar i källaren \m/

Har otroligt dåligt samvete. Har inte sprungit på över EN VECKA!!! Nike+ portalen skickar jobbiga mail om att jag har långt kvar till mina satta mål. Det som håller mig hemma är den goda ölen nere i kylen som står i källaren. Kanske måste dricka upp all öl så jag inte har något som håller mig inomhus. Vi får väl hoppas på att jag istället tar mig i kragen ikväll och drar iväg.

Undrar om man skall köpa FIFA10 South Africa Edition för 300spänn?

Veckans iTunes-spellista “Raised Fist”.

/metal up yer ass

Comments (0)

› No comments yet.

Leave a Reply

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pingbacks (0)

› No pingbacks yet.