Mike+ levererar

Igår testade jag att springa 10km inför Midnattsloppet som går av stapeln i Stockholm den 14:e Juni 2010. Ville inte gå in i väggen utan höll inte ett för allt högt tempo, inte dåligt, men jag tog inte ut mig allt för mycket. 10km avverkades på 1h och 2minuter. Med nöd och näppe godkänt med tanke på att det var första försöket. Tänkte nog testa milen en gång till i helgen. Senast jag sprang milen var säkert 13-15år sedan då jag sprang 2 varv i Grimstaspårets 5km slinga. Den gången tog det max 45minuter.

Åt idag lunch på Wok:n i Solna Centrum med min löpmentor Hedeby. Han sa att vi skulle springa Göteborgsvarvet nästa år i Maj. Det är 21km. Självklart gick jag på det och anmälde mig till loppet när jag kom tillbaka efter lunchen. 21km låter helt galet vrickat, hur skall jag klara det? Dock är det ju nästan 11månader kvar så det kanske löser sig. Slutar väl med att man anmäler sig till Stockholm Marathon 2011?!?!?!?

Såg precis bansträckningen för Midnattsloppet på webben. Såg skit långt ut, men en mil är ju långt. Fast det kommer ju bara ta max 50min!!!! ? Hur som helst skall vi dricka öl efter det att Erik kommit i mål, jobbigt att man skall behöva stå och vänta på han när man är sugen på öl.

Länge sen jag skrev nåt om innebandy….. ok, lite kan jag väl skriva.

Se om man kommer hinna se Caperiotäby i Enghav Cup i Smögen i sommar. Kommer nämligen vara i Lysekil och Gårvik under samma vecka och helg. Kanske klämmer in ett besök.

btw, är det någon som läser min blogg??

/metal up yer ass

Comments (1)

  1. 11:02, June 23, 2010Boris  / Reply

    Klart jag läser bloggen!

Leave a Reply

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pingbacks (0)

› No pingbacks yet.