Döda metalheads

Holy Diver…\m/ rullar i iTunes. Han kunde sjunga han! Pratar naturligtvis om den bortgångne Dio! Har man “uppfunnit” djävulstecknet och var en j*vel på att sjunga är man värd sin respekt. Jag skall väl inte ställa mig i kö bland de stora fansen och sörja honom, men nu ville öde att jag skulle nämna Dio i min blogg.

Även Slipknots basist Paul Grey har lämnat oss, trolig dödsorsak enligt rykten var en överdos. Han lämna efter sig en gravid fru. Kan inte vart hans avsikt med drogerna att lämna henne och barnet.

Nä, nu lite mer muntra toner i bloggen. Loke fyllde 3år i måndags. Helt galet vad stor han har blivit!! Blev en helg fylld med födelsedagspresenter bestående av skopor, Blixten McQueen och en radiostyrd bil.

Igår var vi ute för andra gången och körde med den radiostyrda bilen. Loke börjar få lite mer koll på kontrollerna. Tur att bilen är tålig, för den har fått smakat på otaliga smällar mot vägkanterna på Slottsvägen. Pappa tycker det är minst lika roligt att köra.

Förundransvärt vilket barnasinne man har. En radiostyrd bil är ju hur kul som helst. Väntar ivrig på att Loke skall bli 5-6år och vi kan börja köpa Lego. Finns ju otaliga roliga kartonger med Lego man kan köpa.

Mike+ har haft en tung period. Gjorde en riktigt dålig löpning i söndags och en knapp godkänd 5km runda i måndags. Idag blir det ett nytt försök på 7km rundan och imorgon blir det en 5km igen. Till helgen kommer det stora testet. 10km SKALL avverkas. Troligen på lördag då vi skall träffa Cecilias syster och hennes familj på söndag.

/metal up yer ass

Comments (0)

› No comments yet.

Leave a Reply

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pingbacks (0)

› No pingbacks yet.