Vårprognos!

Ingen rast ingen ro, man tror man jobbat klart för dagen när man stämplar ut runt 17 snåret. Men så är det inte. Nu gäller det att behålla fokus på barnuppfostran och att inte bränna vid maten. Idag var det iof Cecilia som laga maten, men ändå.

Vi har för första gången gjort en matsedel för en hel vecka och samtidigt klarat med bedriften att följa den i två dagar i rad. Om 5 dagar så kan vi bocka av vår första avklarade matsedelvecka. Själva idén med en veckomatsedel är att vara lite mer ekonomisk, och det kanske kommer att fungera.

Just nu sitter jag och vaktar en trotsig kille som inte har någon större lust att sova. Min förhoppning är att han skall somna så att jag med gott samvete kan bege mig till träningen som börjar klockan 8. Vi har på lördag en extremt viktig match borta mot Djurgården. Man får väl hoppas på att vi får med oss uddamålssegern denna gång. I vanliga fall brukar våra motståndare lämna våra matcher med 3 poäng efter en uddamålsseger.

Är våren på väg? Folk i min omgivning verkar tro det, media verkar tro det, men jag tvivlar starkt då termometern stod på -11 grader tidigt imorse. Visst verkar snön försvinna, men en varm vår ligger nog många veckor framåt i tiden. Fast jag förstår iof oss svenskar, vi vet ju vad som väntar. Vi går mot ljusare och varmare tider, vi vill krypa ut ur våra små vinter bubblor och bli levande varelser igen. Dock är det svårt att klaga på denna vinter, den har ju faktiskt vart riktigt underbar. I en av mina bloggar innan jul önskade jag en vit jul av tomten åt Loke. Dagen efter börja det snöa och sen dess har det vart vitt på backen. Kanske skall önska mig en varm och mysig vår i min blogg, men inte riktigt ännu, vill ju inte att Aftonbladet vår rätt i sin vårprognos :-)

Undrar om Loke somnat så man kan åka och träna?

/metal up yer ass

Comments (0)

› No comments yet.

Leave a Reply

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pingbacks (0)

› No pingbacks yet.