Bröloppsfotografen – Melodifestivalen 5-0

Svidande förlust. 5-1 borta mot Djurgården. Vi hade behövt 3 poäng för att ha lite mer marginal i sista omgången mot Ursvik. Men nu ser det tufft ut. Vet inte om jag vill skriva så mycket mer om matchen.

Sett på hela säsongen är det nog som målvakts-Jocke sa efter matchen. Vi tycker det är bekvämt att spela i samma tempo som till ex Lokomotiv Kista och trillar lätt dit mot lag som har sämre tempo. Dom bästa matcherna vi gör under säsongen är dom mot bättre lag. Nu kanske vi inte var nära mot Djurgården idag, men jag tror att topplagen fått slita oväntat hård mot oss för att få sina 3 poäng. Vi är för övrig det enda laget som tagit poäng mot Offensiv.

Gjorde mitt 22:a mål för säsongen, mål i 5 matcher i rad. Skulle nog behöva gå ner 10kg för att bidra ännu mer till laget. Jobba lite mer i defensiven. Inte så kul idag att vara inne på 4 mål i baken.

Har precis sett klart Bröloppsfotografen. Helt ok film, inte riktigt som jag hade tänkt mig. Lite kul var det att dom döpt en unge till Metallica. Det var nästan filmens höjdpunkt. Ja,självklart vet jag att det är hämtat från verkligheten.

Nu skall jag sova

/metal up yes ass

Comments (0)

› No comments yet.

Leave a Reply

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pingbacks (0)

› No pingbacks yet.