Version #2

Drog ett försök med ett blogginlägg via WordPress app:n, men som vanligt buggade app:n och 20minuters vettigt skrivande försvann. Nu testar vi igen, fast denna gång via webbrowsern och 1vecka senare.

Två viktiga segrar i Div 5 sedan senaste blogginlägget. Först en komfortabel seger mot mittengänget Sundby som jag trodde skulle ge oss tuffare motstånd. Vi gör en bra match rätt igenom och vinner med 7-3. Fick själv jag sätta dit 3mål och 1ass. Det viktigaste målet kom i numerärt underläge och betydde 4-2 i ett skede av matchen där vi hade en liten liten svacka och Sundby hade reducerat vår 3-0 ledning två gånger.

Mot Ericsson Kista var det inget snack. Vi vann med 11-3 och hade inga som helst problem att vinna matchen trots en tafatt inledning med 0-1 i baken. Vi rullar på 3 ytterpar och 2 centrar matchen igenom och vårt tempo tar kol på 8 tappra motståndare och 3 poäng är ett faktum redan efter 1:a perioden. Fick äran att pyttsa 6 mål och en målgivande passning.

Söndag kväll är det Lokomotiv Stockholm som gäller borta i lilla Gärdeshallen. Kul golv att spela på som ger snabba rappa skott, men planens storlek kan gynna ett mindre tekniskt lag. Känns som om vi är på G och kan nog ta med oss 3 poäng inför uppehållet.

Bandit 106,3! Sicken dynga! Fick idag bekräftat varför jag slutat lyssna på denna numera wanna-be-a-rock-star-station. I veckan har man gått ut med pompa och ståt att man skall annonsera 3 stora band som kommer till Stockholm i sommar. Man har ju hört på omvägar att Metallica och Big4 (Metallica+Slayer+Anthrax+Megadeth) skall komma till Sonisphere Stockholm och satt således på helspänn i morse och lyssna på annonseringen. Men vilket bakslag! Foo Fighters i all ära! Men herregud. Två för mig okända band (orkar inte ens kolla upp vad dom nu hette) och Foo Fighters kommer till Stadion i juni. Det var annonseringen av 3 STORA band?!?!

Dags att dra sig hemåt och laga fisksoppa

/metal up your ass

Comments (0)

› No comments yet.

Leave a Reply

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pingbacks (0)

› No pingbacks yet.