Hej 2011

Hej 2011!

Jag heter metmike och fyller hela 31 vintrar om 2v. Jag har en fin familj med sambo och två fina barn. Loke fyller 4 till sommaren. Han är en stolt storebror åt Alma som precis fyllt 1år. Alma lärde sig att gå nu i jul, veckan innan hon fyllde 1år.

Du skulle träffa dom! Helt underbara. Igår satt jag och Loke och mös framför TVn och kollade på Bilar, Blixten McQueen du vet? Det var nog 455:e gången vi såg den filmen. Alma gick omkring på golvet med sitt underbara leende tills hon snubbla över en julgranskula hon 20 sekunder tidigare plockat ner från julgranen.

När barnen hade somnat åkte jag iväg till årets första innebandyträning. Gick över förväntan och fick sätta dit några baljor. Dock var det som vanligt manfall och vi var bara 6 man från HIBK, inlånad målvakt och Foppa från Höjden var med och lira med oss. IK Stym vann rättvist, men tycker vi trots omständigheterna gjorde en bra träning.

Grymt viktigt match på lördag. Möter ett av lagen i botten, Sundby. Tycker dom var helt ok senast matchen vi mötte dom. Nu har vi många borta och har en dålig formkurva. Ett oavgjort resultat skulle vara godkänt.

Jaha 2011? Vad har du att bjuda på kommande 12månaderna? Loke skall flytta till Hallonavdelningen på dagis, Alma skall skolas in innan eller efter sommaren. Vilka vinner SM-guld i hockey, vilka vinner Premier League? Kommer jag komma till start i Göteborgsvarvet, gör jag en bättre insats i Midnattsloppet? När kommer jag börja med löpträningen igen? Kommer jag få en hemmabioreceiver i födelsedagspresent? Blir det några förbättringar för mig på FIFA11, eller skall jag slänga in NHL11 skivan i PS3:an igen?

Hur som helst kanske du låter mig och Loke gå och kolla på innebandy nu på söndag kl.17 i Tibblehallen. Säsongen första match för mig i sådant fall. Skulle vara kul!

Ha det bra 2011, så hörs vi under resan….

/metal up yer ass

Comments (0)

› No comments yet.

Leave a Reply

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pingbacks (0)

› No pingbacks yet.