@Boris @Kumla @Viasat

Boris: Köp inte NHL11, jag kommer krossa dig! Känns som om det luktar utmaning? Var nära att plocka upp ett exemplar av FIFA11 i måndags men det blev inte så. Jag har ett SonyEricsson Bluetooth hands-free som jag lyckats koppla ihop med PS3:an, tror du den fungerar som headset?

Hur som helst så sprack min idé om att blogga varje dag denna vecka. Det gav iof effekt eftersom Boris lämna en kommentar och att en annan kass FIFA11 spelare i Kumla lämna en kommentar på WhatsApp.

Nu är det fredag och det innebär naturligtvis att det blir whiskey ikväll. Kommer nog bli några stycken, det är jag värd.

Ommöbleringen gick bra i vardagsrummet. Avslutade projektet igår genom att sätta dit dom sista kabelrännorna så det ser snyggt och prydligt ut. Se om jag kan ordna en bild.

I onsdags så kom installatören hem till oss. Jag förklarade hur jag ville ha parabolen och vart alla kablar skulle gå. Som tur var fanns det redan klara hål och dragna kablar som fungerade för Viasat’s produkter så det gick otroligt smidigt med installationen. Det som inte gick lika smidigt var att jag endast hade fått en HD PVR och en vanlig box. Jag skulle ju ha en HD PVR och en HD-box. Panik bröt ut!!! Jag och säljaren hade missuppfattat varandra och det visade sig tyvärr att jag hade “fel”. Men med inställningen att kunden alltid har rätt, ringde jag till Viasat. Jag förklarade att jag hoppat på erbjudandet, trots mina 3 månaders uppsägningstid hos Boxer för att erbjudandet om 2 st HD boxar var det jag ville ha. Efter någon minuts tystnad fick jag byta ut den vanliga boxen mot en HD-box samt att jag fick ytterligare 3 månader gratis på huvudabonnemanget som skulle täcka upp för Boxer uppsägningen. Det är bra kundvård!!! Jag var ju nästan beredd på att betala för ytterligare en HD-box. Så nu kör jag parabol +Viasat Underhållning +Barn +Sport +HD & ViasatOnDemand +Tvilling. Veckans ros till Viasat.

Och så lite innebandy…
På söndag väntar hemmamatch mot Ulvsunda. Ulvsunda har imponerat med 3 vinster och 2 oavgjorda och är seriens enda obesegrade lag. Får vi fullt lag på söndag skall vi nog kunna spela hem 3 poäng men det blir nog tufft eftersom Ulvsunda verkar ha fått igång spelet efter en trevande inledning. Förlusten senast mot Ekerö svider fortfarande tyvärr. Vi var egentligen ett så mycket bättre lag än Ekerö. Känns snopet att vi inte är i serieledning. Men det skall det bli ändring på nu på söndag.

Nu skall jag nog gå och ta mig en kopp med kaffe.

/metal up yer ass

Comments (1)

  1. 11:17, November 19, 2010Patrick  / Reply

    Hahaha…. jag kommer att finta upp dig på läktaren. Så länge du inte köper FIFA11 så kommer du att framstå som den fege! =)

Leave a Reply

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pingbacks (0)

› No pingbacks yet.