Framåtvänd

Går det att blogga varje dag? Kanske inte blir lika många rader då, men det kanske gör att folk tittar in lite oftare?

Hur som helst var det roligare igår med innebandyn. Vi gjorde en bra träning trots att vi förlorade mot IK Stym med en balja. Fick hänga dit några baljor. Gillar speciellt min vändning bakom mål för att rulla in en backhand via köksvägen samtidigt som målvakten satt vid andra stolpen och undra vad som hände.

I morse fick man köra Lokes kompis Johan till dagis. Det var första gången man fick skjutsa en kompis. Märks att grabben blivit äldre. Stackars Johan fick jag pressa ner i Almas bilbarnstol. Han påpekade under hela resans gång att han minsann sitter framåtvänd i familjens bil.

Idag fyller Cecilia år. GRATTIS GRATTIS! Hon fick en köksmaskin av mig och Loke i morse.

Idag blir det omstuvning i “vardagsrummet”. Imorgon kommer ju Viasat och installerar HD deluxe.

Är på jakt efter en 5.1 Receiver. 4 HDMI in och 1 HDMI ut är kravet, samt stöd för 1080 och HD DTS, Full-HD ljud eller vad det heter. Blir väl en 3000-3500 spänn på det i mellandagarna om inte något intressant dyker upp innan dess.

/metal up yer ass fukz

Comments (1)

  1. 15:34, November 17, 2010Boris  / Reply

    Du bör inte köpa FIFA 11, du har inte en chans mot mig. Det kan jag lova :) Köp headset om du inte har, jag har köpt det nu. Kan vara skönt att zurra lite medans man lirar!

Leave a Reply

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pingbacks (0)

› No pingbacks yet.